Платена любов без физически контакт

Share on Facebook

Без значение обвързани или не, популярни или аутсайдери, забързаното ни ежедневие често ни поставя в ситуации да се чувстваме напълно самотни. Различни хора намират различно решение на този проблем – алкохол, наркотици, спорт, видео игри, платена любов и т.н.

Общото между всички тях е едно – всичките се явяват само временен заместител. Предприемчив изобретател без особени морални задръжки или уважение към закона обаче решава да промени това.  В работилницата си той „преправя“ момичета, като изтрива паметта им и ги кара да повтарят непрестанно „обичам те“. Един вид той предлага платена любов без физически контакт. Както сам казва, неговата „стока“ не става за „чукане“.

v2

Главният герой във филма „Магазин: Обичам те“случайно попада на обява за въпросното ателие или магазин точно след като бива напуснат от съпругата си. Този не особено уверен в себе си чудак и самотник решава да опита да намери решение на проблемите си и купува момиче по неговия вкус. Опитомяването му обаче не се оказва толкова лесно, колкото очаква, а най-големият проблем възниква, когато момичето се превръща в сексуална мишена на майстора, дошъл да поправи телевизора.

v1

„Магазин: Обичам те“ е филм, който поставя философски въпроси, но не дава отговори. Тази шашава приказка с анти-утопичен привкус се опитва да създаде свой свобствен характерен свят, работещ единствено във филма по подобие на брилянтния „Как да надебелеем здравословно?“. Дали създателите му са се справили с тази амбициозна задача, може да разберете единствено, ако хвърлите едно око на филма, който ще бъде наличен в портала ни на 24/11/2016 от 16.00ч. Ние, екипът на NoBlink!ви пожелаваме приятно гледане.

Пламен Маринов